Velikonoční beránek

Beránek z mandlové mouky s nádivkou (ořechovo datlové koule v čokoládě) chutnal u nás doma všem. Doporučuji beránka upéct z namletých, loupaných mandlí (případně kombinací s dalšími ořechy, dobré jsou i kešu), těsto pak není tak suché jako z běžné pšeničné mouky. Datlové kuličky v čokoládě taky...
Tohoto velikonočního beránka zvládne udělat snad každý. Při jeho přípravě se nemusíte bát, že ho spálíte v troubě nebo nevyklopíte z formy. Dokonce nemusíte mít ani velké obavy o svou linii, protože do tohoto beránka se nepřidává cukr. Recept je jak jinak než bez pšenice, bezlepkový, a...

Diskusní téma: Velikonoční beránek

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Výhodný balíček obou ekuchařek na Fleru

Blog

07.02.2017 15:52
02.02.2017 23:10
05.10.2016 12:26
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>