Citronová pěna

Ingredience

  • 1 kelímek smetany
  • Šťáva z půlky citronu
  • 3 vrchovaté lžíce mascarpone
  • 2 lžíce agáve sirupu

Postup

Miluju všechny citronové dezerty a tenhle se řadí mezi mé nejoblíbenější. Citronová pěna je velmi jednoduchá na přípravu a výsledek je opravdu výborný. Nejdříve si ušleháme šlehačku, přidáme mascarpone , šťávu z citronu a agáve sirup a ještě chvíli šleháme, aby se všechny ingredience promíchaly. Výslednou pěnu nandáme do skleniček a necháme alespoň hodinu odležet v lednici. Podáváme s nastrouhanou citronovou kůrou nebo s čerstvým ovocem.

Jana

Zpět

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Výhodný balíček obou ekuchařek na Fleru

Blog

07.02.2017 15:52
02.02.2017 23:10
05.10.2016 12:26
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>