Okurkový sendvič s tuňákem

IngredienceOkurkový sendvič s tuňákem

  • 1 plechovka tuňáka ve vlastní šťávě (185g)
  • 7 lžic nakládaných červených fazolí
  • 1 velké rajče
  • 2 lžíce olivového oleje
  • 1 lžíce nasekaných bylinek: oregano a saturejka
  • 1 salátová okurka
  • Sůl, pepř

Postup

Tuňáka přecedíme, zakápneme olivovým olejem, přidáme na kostičky nakrájené rajče, nasekané bylinky, promícháme a ochutíme solí a pepřem. Nakládané fazole také přecedíme a propláchneme vodou, přidáme k ostatním ingrediencím. Okurku podélně rozpůlíme, vydlabeme vnitřek a naplníme tuňákovým salátem. Pak okurku rozkrájíme na čtvrtky a můžeme podávat se zbylým tuňákovým salátem.

Saturejku používáme pokud možno čerstvou. Dobře se hodí k jídlům z luštěnin, protože pomáhá při jejich trávení a zabraňuje nadýmání.  

Zpět na svačiny

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

 

Výhodný balíček ekuchařek

          Oblíbené recepty

  

 

 

Blog

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>