Kuřecí wrap bez mouky

Připravme si lehký oběd s ostřejším hořčičným dipem a samozřejmě bez pšenice.
Kuřecí wrap bez mouky

Hořčičný dip                                                       Kuřecí wrap bez mouky

  • 3 lžíce zakysané smetany                             2 kuřecí prsa
  • 2 lžičky plnotučné hořčice                            2 uvařené brambory ve slupce
  • 1 lžíce mletého hořčičného semínka             1 velké rajče
  • 1 – 2 stroužky česneku                                 ½ salátové okurky
  • 1 lžíce strouhaného parmazánu                    ¼ oloupaného středního jablka
  •                                                                    Listy ledového salátu, 3 lžíce hořčičného dipu

Postup

Příprava dipu je velice snadná, pouze smícháme uvedené přísady. Hořčičný dip se hodí i ke grilované zelenině nebo špalíčkům z mrkve a řapíkatého celeru.

Brambory necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky, stejně jako rajče, okurku a kousek jablka. Smícháme s hořčičným dipem. Sladké jablko a ostřejší dip tvoří zajímavou kombinaci.

Kuřecí maso je dobré pár hodin předem naložit, stačí přidat pepř, bylinky a zakápnout olivovým olejem. Maso si potom nakrájíme na kostičky a krátce orestujeme. Orestované kuřecí kousky přimícháme k připravené směsi zeleniny a zabalíme do listu salátu jako wrap nebo podáváme jen na salátovém lůžku.

Zpět na hlavní jídla

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

 

Výhodný balíček ekuchařek

          Oblíbené recepty

  

 

 

Blog

1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>