Jáhlová kaše s datlovým sirupem

Ingredience (3 porce)Jáhelná kaše s datlovým sirupem

½ hrnku jáhel

2 hrnky mléka

1 lžíce datlového sirupu

1 rozmačkaný banán

½ datlového sirupu na ozdobu

Ovoce dle chuti

Postup

Jáhly propereme a spaříme (aby nebyly hořké), vložíme do hrnce, zalijeme mlékem a za občasného míchání uvaříme do měkka. K hotové kaši přidáme menší rozmačkaný banán a lžíci datlového sirupu. Servírujeme s ovocem dle vlastního výběru a můžeme pokapat trochou sirupu. Datlový sirup hodně sladí a má příjemnou jemně ovocnou chuť. Jednoduchý, rychlý recept, který chutná i dospělým.

Zpět

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Výhodný balíček obou ekuchařek na Fleru

Blog

07.02.2017 15:52
02.02.2017 23:10
05.10.2016 12:26
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>