Kukuřičná chilli polévka

Ingredience (2 porce)

  • 2 klasy kukuřiceKukuřičná chilli polévka
  • 500 ml vývaru
  • 1 – 2 lžíce chilli omáčky
  • 50 g tvrdého sýra (eidam, gouda, ementál)
  • 3 lžíce zakysané smetany
  • sůl, pepř

Postup

Ostrým nožem odřízneme z klasů kukuřičná zrna. Ve větším hrnci přivedeme vývar k varu, vložíme do něj kukuřici a přikryjeme pokličkou. Vaříme 10-15 minut, do změknutí kukuřice. Následně oddělíme polovinu polévky, kterou rozmixujeme a vrátíme do hrnce. Nakonec přidáme najemno nastrouhaný sýr, zakysanou smetanu a chilli a dochutíme solí a pepřem.

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Výhodný balíček obou ekuchařek na Fleru

Blog

07.02.2017 15:52
02.02.2017 23:10
05.10.2016 12:26
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>