Kuřecí wrap bez mouky

Připravme si lehký oběd s ostřejším hořčičným dipem a samozřejmě bez pšenice.
Kuřecí wrap bez mouky

Hořčičný dip                                                       Kuřecí wrap bez mouky

  • 3 lžíce zakysané smetany                             2 kuřecí prsa
  • 2 lžičky plnotučné hořčice                            2 uvařené brambory ve slupce
  • 1 lžíce mletého hořčičného semínka             1 velké rajče
  • 1 – 2 stroužky česneku                                 ½ salátové okurky
  • 1 lžíce strouhaného parmazánu                    ¼ oloupaného středního jablka
  •                                                                    Listy ledového salátu, 3 lžíce hořčičného dipu

Postup

Příprava dipu je velice snadná, pouze smícháme uvedené přísady. Hořčičný dip se hodí i ke grilované zelenině nebo špalíčkům z mrkve a řapíkatého celeru.

Brambory necháme vychladnout, oloupeme a nakrájíme na kostičky, stejně jako rajče, okurku a kousek jablka. Smícháme s hořčičným dipem. Sladké jablko a ostřejší dip tvoří zajímavou kombinaci.

Kuřecí maso je dobré pár hodin předem naložit, stačí přidat pepř, bylinky a zakápnout olivovým olejem. Maso si potom nakrájíme na kostičky a krátce orestujeme. Orestované kuřecí kousky přimícháme k připravené směsi zeleniny a zabalíme do listu salátu jako wrap nebo podáváme jen na salátovém lůžku.

Zpět na hlavní jídla

 

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Výhodný balíček obou ekuchařek na Fleru

Blog

07.02.2017 15:52
02.02.2017 23:10
05.10.2016 12:26
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>