Krůtí maso na smetaně se zeleninovými nudlemi

Ingredience

Zeleninové nudle

(2 porce)

2 plátky krůtího masa nakrájeného na nudličky

400g petržele – kořen

200g mrkve

1 kelímek šlehačky

2 lžíce olivového oleje

1 lžíce másla

1 lžička medu

Sůl, pepř, bobkový list, nové koření

Postup

Petržel a mrkev oloupeme a škrabkou na brambory podélně dokola odškrabujeme tenké proužky (nudle). Maso osmahneme na lžíci olivového oleje, osolíme, opepříme, zalijeme smetanou, přidáme 2 listy bobkového listu, pár kuliček nového koření a necháme dusit. Na pánvi nahřejeme máslo se lžící olivového oleje a osmahneme proužky zeleniny. Jemně osolíme, opepříme a až se objem zeleniny trochu zmenší, přidáme lžičku medu. Restujeme asi 20 minut, průběžně promícháváme, trochu podléváme vodou. Podáváme s připraveným krůtím masem a smetanovou omáčkou.

Zpět na hlavní jídla

Komentáře

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Výhodný balíček obou ekuchařek na Fleru

Blog

07.02.2017 15:52
02.02.2017 23:10
05.10.2016 12:26
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>